MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of infrared radiation in modifying nutritional and mechanical properties of grass pea seeds
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Sagan
Dariusz Andrejko
Teresa Jaśkiewicz
Beata Ślaska-Grzywna
Marek Szmigielski
Andrzej Masłowski
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.14674/1120-1770%2Fijfs.v429
Tom / rocznik:
*
28
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
697-704
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,556
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0