MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Kultury starterowe w produkcji surowo dojrzewających wyrobów mięsnych
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Przemysł Spożywczy
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.15199/65.2016.8.5
Tom / rocznik:
*
70
Numer zeszytu:
*
8
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
58-64
Liczba punktów:
12
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0