MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physicochemical properties of waxy corn starch after three-stage modification
Abstrakt
Autorzy
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Artur Mazurek
Radosław Kowalski
Urszula Pankiewicz
Jerzy Jamroz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD HYDROCOLLOIDS
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1016/j.foodhyd.2016.08.010
Tom / rocznik:
*
62
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
182-190
Liczba punktów:
45
Impact Factor:
5,089
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
12