MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Comparison of physicochemical properties, fatty acid composition and mineral contents in common carp (Cyprinus carpio L.) fillet and the native traditional product carp ham
Abstrakt
Autorzy
Piotr Skałecki
Mariusz Florek
Anna Pyć
Agnieszka Kaliniak
Agnieszka Staszowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1515/pjfns-2015-0058
Tom / rocznik:
*
66
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
311-319
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
1,276
Liczba cytowań Scopus:
10
Liczba cytowań Web of Science:
10