MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ozone-induced changes in the content of bioactive compounds and enzyme activity during storage of pepper fruits
Abstrakt
Autorzy
Monika Sachadyn-Król
Małgorzata Materska
Barbara Chilczuk
Monika Karaś
Anna Jakubczyk
Irena Perucka
Izabella Jackowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD CHEMISTRY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1016/j.foodchem.2016.05.023
Tom / rocznik:
*
211
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
59-67
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
4,529
Liczba cytowań Scopus:
51
Liczba cytowań Web of Science:
49