MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Chemical composition of naked barley for production of functional food
Abstrakt
Autorzy
Anna Wirkijowska
Zbigniew Rzedzicki
Piotr Zarzycki
Aldona Sobota
Emilia Sykut-Domańska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Agrophysica
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Tom / rocznik:
*
23
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
287-301
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
14
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0