MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Produkcja żywności - ilość czy jakość? Cz. II.
Abstrakt
Autorzy
Joanna Barłowska
Mariusz Florek
Zygmunt Litwińczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Przemysł Spożywczy
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.15199/65.2016.3.4
Tom / rocznik:
*
70
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
26-29
Liczba punktów:
12
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0