MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes in the texture of butternut squash following thermal treatment
Abstrakt
Autorzy
Beata Ślaska-Grzywna
Agata Blicharz-Kania
Agnieszka Sagan
Rafał Nadulski
Zofia Hanusz
Dariusz Andrejko
Marek Szmigielski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
Tom / rocznik:
*
28
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-8
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,556
Liczba cytowań Scopus:
2
Liczba cytowań Web of Science:
1