MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of addition of selected milk protein preparations on the growth of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of fermented milk
Abstrakt
Autorzy
Waldemar Gustaw
Justyna Kozioł
Wojciech Radzki
Katarzyna Skrzypczak
Monika Michalak-Majewska
Bartosz Sołowiej
Aneta Sławińska
Ewa Jabłońska-Ryś
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Technologia Alimentaria
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.17306/J.AFS.2016.1.3
Tom / rocznik:
*
15
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
29-36
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- NC 4.0 Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
6
Liczba cytowań Web of Science:
9