MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physicochemical properties of cellulose/whey protein fibers as a potential material for active ingredients release
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Konrad Terpiłowski
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD HYDROCOLLOIDS
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.foodhyd.2015.03.027
Tom / rocznik:
*
49
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
232-239
Liczba punktów:
45
Impact Factor:
3,858
Liczba cytowań Scopus:
16
Liczba cytowań Web of Science:
15