MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Study on vitamin D2 stability in dried mushrooms during drying and storage
Abstrakt
Autorzy
Aneta Sławińska
Emilia Fornal
Wojciech Radzki
Katarzyna Skrzypczak
Marta Zalewska-Korona
Monika Michalak-Majewska
Ewa Parfieniuk
Anna Stachniuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD CHEMISTRY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1016/j.foodchem.2015.11.131
Tom / rocznik:
*
199
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
203-209
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
4,529
Liczba cytowań Scopus:
48
Liczba cytowań Web of Science:
54