MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of processing on the content and biological activity of polysaccharides from Pleurotus ostreatus mushroom
Abstrakt
Autorzy
Wojciech Radzki
Marta Ziaja-Sołtys
Jakub Nowak
Jolanta Rzymowska
Jolanta Topolska
Aneta Sławińska
Monika Michalak-Majewska
Marta Zalewska-Korona
Andrzej Kuczumow
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1016/j.lwt.2015.10.016
Tom / rocznik:
*
66
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
27-33
Liczba punktów:
35
Impact Factor:
2,329
Liczba cytowań Scopus:
36
Liczba cytowań Web of Science:
48