MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Selected species of edible insects as a source of nutrient composition
Abstrakt
Autorzy
Ewelina Zielińska
Barbara Baraniak
Monika Karaś
Kamila Rybczyńska
Anna Jakubczyk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.foodres.2015.09.008
Tom / rocznik:
*
77
Numer zeszytu:
*
Part 3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
460-466
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
3,182
Liczba cytowań Scopus:
92
Liczba cytowań Web of Science:
205