MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological and sensory properties of stirred yoghurt with inulin-type fructans
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Paulina Rybak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2016
DOI:
*
10.1111/1471-0307.12231
Tom / rocznik:
*
69
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
122-128
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,813
Liczba cytowań Scopus:
18
Liczba cytowań Web of Science:
25