MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant and sensory properties of green tea-dried fruits blends
Abstrakt
Autorzy
Monika Sujka
Urszula Pankiewicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agro Food Industry Hi-Tech
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
Tom / rocznik:
*
26
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
53-58
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,202
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0