MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of grain moisture content on specific energy during spring wheat grinding
Abstrakt
Autorzy
Zeyad Arif Ahmed
Rafał Nadulski
Zbigniew Kobus
Kazimierz Zawiślak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agriculture and Agricultural Science Procedia
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.aaspro.2015.12.052
Tom / rocznik:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
309-312
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
4