MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Selected physical properties, texture and sensory characteristics of extruded breakfast cereals based on wholegrain wheat flour
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Marcin Mitrus
Tomasz Oniszczuk
Leszek Mościcki
Magdalena Kręcisz
Anna Oniszczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agriculture and Agricultural Science Procedia
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.aaspro.2015.12.051
Tom / rocznik:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
301-308
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
27