MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of pasteurization on rheological properties of white carrot juice
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew Kobus
Rafał Nadulski
Tomasz Guz
Jacek Mazur
Marian Panasiewicz
Kazimierz Zawiślak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agriculture and Agricultural Science Procedia
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.aaspro.2015.12.043
Tom / rocznik:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
99-102
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
9