MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Physicochemical and sensory properties of kefir containing inulin and oligofructose
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Ewelina Zielińska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1111/1471-0307.12234
Tom / rocznik:
*
68
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
602-607
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,15
Liczba cytowań Scopus:
14
Liczba cytowań Web of Science:
12