MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of some natural preparations on contents of protein and dry matter in sweet pepper (Capsicum annuum L.)
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Jamiołkowska
Anna Wagner
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
Tom / rocznik:
*
18
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-5
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja autorska
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
12
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0