MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nowe możliwosci wykorzystania soli jodowanej w procesach fermentacyjnych
Abstrakt
Autorzy
Monika Domań
Ewa Kisielewska
Janusz Popowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY. FERMENTATION, FRUITS AND VEGETABLE INDUSTRY
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
1998
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
23-25
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0