MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Evaluation of health quality of vegetables sourced from organic and conventional production. Part 1. Introduction = Ocena jakości zdrowotnej warzyw pozyskiwanych z produkcji ekologicznej i konwencjonalnej. Część 1. Wprowadzenie
Abstrakt
Autorzy
Elżbieta Rusinek-Prystupa
Anna Czech
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Problemy Higieny i Epidemiologii
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
95
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
32-35
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
7
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0