MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of fat replacement by inulin on the physicochemical properties and microstructure of acid casein processed cheese analogues with added whey protein polymers
Abstrakt
Autorzy
Bartosz Sołowiej
Paweł Glibowski
Siemowit Muszyński
Jerzy Wydrych
Antoni Gawron
Tomasz Jeliński
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD HYDROCOLLOIDS
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1016/j.foodhyd.2014.08.022
Tom / rocznik:
*
44
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-11
Liczba punktów:
45
Impact Factor:
3,858
Liczba cytowań Scopus:
77
Liczba cytowań Web of Science:
81