MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Parabeny - substancje konserwujące stosowane w żywności a bezpieczeństwo zdrowia konsumenta (Parabens: food preservatives and consumer safety)
Abstrakt
Autorzy
Monika Maćkowiak-Dryka
Waldemar Paszkiewicz
Łukasz Drozd
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
Tom / rocznik:
*
71
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
553-556
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,195
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
4