MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Znaczenie błonnika pokarmowego w diecie oraz jego zawartość w ziarnie jęczmienia jarego w zależności od odmian i gęstości siewu
Abstrakt
Autorzy
Kazimierz Noworolnik
Anna Wirkijowska
Zbigniew Rzedzicki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Fragmenta Agronomica
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
30
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
132-139
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0