MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności
Abstrakt
Autorzy
Marcelina Olszak
Izabela Podgórska
Ewa Solarska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY. FERMENTATION, FRUITS AND VEGETABLE INDUSTRY
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.15199/64.2015.5.2
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
12-14
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0