MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of temperature and concentration on rheological properties of beetroot juice
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew Kobus
Rafał Nadulski
Tomasz Guz
Izabela Kamińska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Technical Sciences / University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
Numer zeszytu:
*
17(1)
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
67-76
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0