MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Pozyskiwanie i jakość zdrowotna mięsa ślimaków (Production and quality of snail meat)
Abstrakt
Autorzy
Waldemar Paszkiewicz
Monika Ziomek
Krzysztof Szkucik
Monika Maćkowiak-Dryka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
70
Numer zeszytu:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
673-679
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,218
Liczba cytowań Scopus:
12
Liczba cytowań Web of Science:
11