MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Application of freezing and thawing to carrot (Daucus carota L.) juice extraction
Abstrakt
Autorzy
Rafał Nadulski
Józef Grochowicz
Paweł Sobczak
Zbigniew Kobus
Marian Panasiewicz
Kazimierz Zawiślak
Jacek Mazur
Agnieszka Starek
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Food and Bioprocess Technology
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1007/s11947-014-1395-6
Tom / rocznik:
*
8
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
218-227
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
2,574
Liczba cytowań Scopus:
12
Liczba cytowań Web of Science:
10