MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Surface properties of aerated ion-induced whey protein gels
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Konrad Terpiłowski
Stanisław Mleko
Cezary Kwiatkowski
Małgorzata Kawecka-Radomska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Food Biophysics
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1007/s11483-014-9384-x
Tom / rocznik:
*
10
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
273-281
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
30
Impact Factor:
1,605
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
7