MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Application of common wheat bran for the industrial production of high-fibre pasta
Abstrakt
Autorzy
Aldona Sobota
Zbigniew Rzedzicki
Piotr Zarzycki
Ewelina Kuzawińska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2015
DOI:
*
10.1111/ijfs.12641
Tom / rocznik:
*
50
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
111-119
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
1,504
Liczba cytowań Scopus:
71
Liczba cytowań Web of Science:
69