MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Whey protein aerated gels as matrices for controlled mineral release in simulated gastric conditions
Abstrakt
Autorzy
Marta Tomczyńska-Mleko
Stanisław Mleko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1016/j.foodres.2014.02.042
Tom / rocznik:
*
62
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
91-97
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
2,818
Liczba cytowań Scopus:
28
Liczba cytowań Web of Science:
28