MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość pieczywa wytworzonego ze składników konwencjonalnych - badania wstępne
Abstrakt
Autorzy
Elżbieta Rusinek-Prystupa
Malwina Merska
Wioletta Samolińska
Bożena Kiczorowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Problemy Higieny i Epidemiologii
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
95
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
491-493
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
7
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0