MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Concentration of trace elements vs redox status in blood, liver, and muscles of turkey hens fed diets with the addition of soybean or linseed oil
Abstrakt
Autorzy
Anna Czech
Katarzyna Ognik
Iwona Sembratowicz
Agnieszka Chałabis-Mazurek
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.2478/bvip-2014-0013
Tom / rocznik:
*
58
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
81-85
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,357
Liczba cytowań Scopus:
4
Liczba cytowań Web of Science:
4