MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of buckwheat addition on physical properties, texture and sensory characteristics of extruded corn snacks
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Anna Kolasa
Leszek Mościcki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
DOI:
*
10.2478/v10222-012-0076-2
Tom / rocznik:
*
63
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
239-244
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
10
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
45
Liczba cytowań Web of Science:
49