MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant effects of ground mustard seed in model sausage type product
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
DOI:
*
10.3136/fstr.19.23
Tom / rocznik:
*
19
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
23-28
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,355
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
7