MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Chemical composition and selected parameters of technological suitability of caprine milk produced in organic and conventional farms
Abstrakt
Autorzy
Joanna Barłowska
Zygmunt Litwińczuk
Anna Wolanciuk
Tomasz Szmatoła
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
25
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
105-108
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,2
Liczba cytowań Scopus:
7
Liczba cytowań Web of Science:
6