MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The effect of inulin on physicochemical properties and microstructure of acid casein reduced-fat processed cheese analogues
Abstrakt
Autorzy
Bartosz Sołowiej
Paweł Glibowski
Jerzy Wydrych
Antoni Gawron
Siemowit Muszyński
Tomasz Jedliński
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Informacje:
*
2013 Vol. 63
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Szczegóły:
*
s. 59
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0