MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Content of minerals, total protein and wet gluten in grain of spring wheat depending on cropping systems
Abstrakt
Autorzy
Andrzej Woźniak
Bogusław Makarski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Elementology
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
DOI:
*
10.5601/jelem.2013.18.2.09
Tom / rocznik:
*
18
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
297-305
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,643
Liczba cytowań Scopus:
20
Liczba cytowań Web of Science:
18