MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Rheological properties of extrusion-cooked corn starch
Abstrakt
Autorzy
Marcin Mitrus
Leszek Mościcki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Czasopismo:
*
Flour - Bread ... (Abstract Book)
Informacje:
*
2011
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Szczegóły:
*
s. 76
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0