MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce
Abstrakt
Autorzy
Łukasz Kopiński
Eugenia Czernyszewicz
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Narzędzia doskonalenia jakości : Analiza ryzyka wyrobów i usług. Redakcja naukowa Stanisław Popek i Małgorzata Miśniakiewicz
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-949236-0-0
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Narzędzia doskonalenia jakości : Analiza ryzyka wyrobów i usług. Redakcja naukowa Stanisław Popek i Małgorzata Miśniakiewicz
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
164-174
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0