MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The citric acid as a factor modifying changes in the quality of table eggs during the storage = Kwas cytrynowy jako czynnik modyfikujący zmiany jakości jaj konsumpcyjnych w czasie przechowywania
Abstrakt
Autorzy
K. Drabik
M. Puk
P. Chabroszewska
J. Batkowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
[b. wyd.]
Informacje:
*
XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
[b. m. 2017]
Szczegóły:
*
s. 28-29
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0