MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nutritional value and content of mineral elements in the meat of broiler chickens fed Boswel lia serrata supplemented diets = Wartość odżywcza i zawartość elementów mineralnych w mięsie kurcząt brojlerów żywionych z dodatkiem Boswellia serrata
Abstrakt
Autorzy
A. R. M. Al-Yasiry
B. Kiczorowska
W. Samolińska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
[b. wyd.]
Informacje:
*
XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
[b. m. 2017]
Szczegóły:
*
s. 16-17
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0