MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Texture profile analysis of meat derived from chickens fed by products including fermented rapeseed and soybean = Analiza profilowa tekstury mięsa pochodzącego od indyków karmionych produktami zawierającymi fermentowany rzepak oraz soję
Abstrakt
Autorzy
K. Abramowicz
M. Krauze
K. Ognik
B. Sołowiej
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
[b. wyd.]
Informacje:
*
XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2017
Miejsce wydania:
*
[b. m. 2017]
Szczegóły:
*
s. 14-15
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0