MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Prebiotic and synbiotic foods
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Katarzyna Skrzypczak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-0-12-811520-6
Rok wydania:
*
2017
DOI:
*
10.1016/B978-0-12-811520-6.00006-4
Informacje:
*
Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu Alina Maria Holban
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
155-188
Wydawnictwo:
*
Academic Press
Seria wydawnicza:
*
Handbook of Food Bioengineering
Numer w serii:
*
5
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9780128115206000064
Liczba punktów:
50
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
6