MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The impact of the physicochemical and structural properties of meat proteins on the potential to generate the biologically active peptides by pepsin hydrolysis
Abstrakt
Autorzy
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauki przyrodnicze. Cz. IV / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny]
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-65677-19-8
Rok wydania:
*
2017
Informacje:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze Cz. IV. / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny]
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
61-69
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Monografie
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0