MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ substancji słodzącej na parametry tekstury ciasta marchewkowego
Abstrakt
Autorzy
Elżbieta Kusińska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : "BEMS 2016" pod honorowym patronatem JM Rektora Politechniki Białostockiej, Białowieża, 21-23 września 2016
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
[b.m.]
Szczegóły:
*
93
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0