MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena wybranych gatunków warzyw z upraw ekologicznych pod względem zawartości związków biologicznie aktywnych
Abstrakt
Autorzy
Ewa Jabłońska-Ryś
Marta Zalewska-Korona
Aneta Sławińska
Wojciech Radzki
Monika Michalak-Majewska
Katarzyna Skrzypczak
Aleksandra Ciołkowska
Waldemar Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
„Owoce, Warzywa, Grzyby – Żywność i Technologia” : IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Lublin 19-20 maja 2016
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
[Lublin]
Szczegóły:
*
18
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0