MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena wartości odżywczej, w tym prozdrowotnej, produktów mlecznych wytworzonych w gospodarstwie ekologicznym
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Zygmunt Litwińczuk
Jolanta Król
Agnieszka Zaborska
Piotr Stanek
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Monika Kędzierska-Matysek
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b. wyd]
Informacje:
*
Dostosowanie jakości żywności pochodzenia zwierzęcego do wymagań konsumentów i zapewnienia jej bezpieczeństwa. Konferencja naukowa, Lublin, 6-7 września 2016 / Kom. red. Mariusz Florek, Władysław Migdał, Jolanta Król
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
[Lublin]
Szczegóły:
*
14
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0