MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Selected properties and nutritional characteristics of functional snacks enriched with powdered tomatoes
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Marta Zalewska-Korona
Ewa Jabłońska-Ryś
Krystyna Skalicka-Woźniak
Anna Oniszczuk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polish Academy of Science, 2016
Informacje:
*
ICA 2016, 11<sup>th</sup> International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-89969-43-9
Rok wydania:
*
2016
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
218
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0